Mae Phim vuokra-asunnot
Mae Phim vuokra-asunnot
 
 
 

Mae Phim Beach.

Mae Phim Beach laskuveden aikaan.

Mae Phim Beach Road.

Paikallisten kalastajien veneitä.

Ban Phe Akvaario

Mae Phim kalatori.

Koh Talu Mae Phimin edustalla.

Mae Phim Thaimaa
Mae Phim vuokra-asunnot Thaimaa

Reilun kahden tunnin ajomatkan päässä Bangkokin Suvarnabumin lentokentältä kaakkoon sijaitsee kaunis paratiisiranta Laem Mae Phim. Täältä löydät lähes tyhjät rannat, kirkkaat vedet ja sen aidon thaimaalaisen ystävällisen ilmapiirin.

Mae Phim on vielä monelle täysin tuntematon paikka ja ollut pitkään vain thaimaalaisten oma loma tai viikonlopun viettopaikka, joka on tunnettu lähellä olevista kauniista luonnonpuistosaarista, lähes tyhjistä rannoista sekä kirkkaasta vedestä.

Noin kilometrin päässä Avatara, Mosaic ja Grand beach vuokra-asunnoistamme sijaitsee aito thaimaalainen kalastajakylä kalatoreineen ja kymmeniä paikallisia ravintoloita, joista saa loistavaa ja tuoretta seafoodia sekä länsimaista ruokaa.

Ilmasto kaakkois-Aasiassa on leudompaa kuin länsi ja etelä Thaimaassa, jossa on välillä kovia monsuunisateita. Mae Phimissa onkin Thaimaan paras ilmasto ja vähiten monsuunisateita.


Mitä voit tehdä Mae Phimissa.

Sukellus ja kalastus

Mae Phimiä ympäröivät vedet ovat suosittuja sukeltajienkin keskuudessa. Lähde siis vaikka päivän veneretkelle läheisiin saariin sukeltamaan, snorklailemaan ja tutustumaan merenalaiseen maailmaan. Samalla veneretkellä voit myös kokeilla kalaonneasi ja rentoutua lähes autioilla valkoisilla hiekkarannoilla Mae Phimin edustalla.

Golf

Mae Phimistä alle tunnin ajomatkan päässä sijaitsee useita Thaimaan hienoimpia golfkenttiä.

Tennis

Lähin tenniskenttä sijaitsee n. 3 km päässä vuokra-asunnoistamme.

Retket ja ostokset

Ostoksille ja retkille lähikaupunkeihin pääsee kätevästi joko skootterilla, bussilla, lavataksilla tai vuokra-autolla kuskilla tai ilman. Suosittelemme kuljettajan ottamista oppaaksi vasemmanpuoleisen liikenteen ja paikallisen ajokulttuurin vuoksi. Lisäksi se tulee todennäköisesti myös halvemmaksi ja voitte rauhassa keskittyä maisemien ihailuun kun kuski tietää minne ollaan menossa.

Ravintolat

Rannan varrelta löytyy noin 50 erilaista paikallista ravintolaa, joissa voit nauttia eksoottisia mereneläviä, paikallisia herkkuja ja vielä todella edulliseen hintaan, sillä massaturismista ei täällä ole tietoakaan. Täällä voit istuskella kaislakatoksen alla nauttien thaimaalaisista mauista ja tuoksuista sekä katsella samalla merta.

Koh Man Saaret

Koh Man saaret Mae Phimin edustalla käsittää 3 saarta: Koh Man Nai, Koh Man Klang ja Koh Man Nok. Näillä saarilla voit tutustua kauniiseen merenalaiseen maailmaan ja koralleihin. Pienin saarista, Koh Man Nai on vain 100 metriä leveä ja se tunnetaan merikilpikonnien suojelupaikkana, jota Thaimaan kuningatar suojelee.

Man Klang ja Man Nok -saarilla voit kävellä kauniilla rannoilla, snorklata ja tutustua merenalaiseen maailmaan.

Koh Talu

Mae Phimin edustalla sijaitseva luonnonpuistosaari. Upeat puitteet snorklailuun, maisemien ihailuun korkeilta kallioilta sekä rentoutumiseen valkoisella hiekkarannalla. Loistava päiväretkikohde.

Koh Samet

Mae Phimin ja Rayongin edustalla tunnettu Koh Sametin saari, josta löytyy valkoisia hiekkarantoja ja kirkkaat vedet. Lautat Koh Sametille lähtevät Ban Phesta.

Ban Phe

Noin 20 km Mae Phimista länteen sijaitsee pieni Ban Phen kalastajakylä, jossa on monia kalaravintoloita, erilaisia kauppoja sekä mahtava akvaario. Täältä lähtevät Koh Sametin lautat.

Klaeng

18 km Mae Phimistä pohjoiseen sijaitsee pieni Klaengin kaupunki, jossa on toreja, perinteisiä kauppoja, pankkeja jne.

Rayong

Kovaa vauhtia kasvava kaupunki kauppakeskuksineen mm. Carrefour, Index, Lotus, Robinson, Laemtong jne. Rayongin lähellä voit myös golfata, vaellella vuorilla, kävellä viidakossa ja tutustua kauniisiin vesiputouksiin, maanalaisiin tunneleihin tai vierailla monissa temppeleissä. Mae Phimista n. 45 km länteen.

Pattaya

Noin 90 km Mae Phimista luoteeseen löytyy 250 tuhannen asukkaan Pattaya. Mikäli kaipaatte ilta- ja yöelämää niin täältä sitä löytyy laidasta laitaan. Pattayalla on myös hyvät ostosmahdollisuudet ja etenkin Thaimaassa valmistetut tuotteet ovat edullisia.

Koh Chang

Noin kahden tunnin ajomatkan ja puolen tunnin venekyydin päässä Mae Phimistä sijaitsee vielä suhteellisen tuntemattoman paratiisisaari Koh Chang.

Thaimaan toiseksi suurin saari, Siamin lahden itärannalla sijaitseva "Elefanttisaari" Koh Chang on edelleen hyvin aito ja alkuperäinen. Upeat sademetsät peittävät vielä suurimman osan saaren pinta-alasta, vesiputoukset kohisevat ja pitkät rannat houkuttelevat auringonpalvontaan.

Koh Chang kuuluu yhdessä ympäristön kymmenien pienempien saarien kanssa samannimiseen kansallispuistoon, jota laki suojelee. Tämän vuoksi alue pysyy puhtaana eikä aluetta valtaava kehitys pääse sitä tuhoamaan.